Prima pagină » PNL, patru pentru Primărie: Flutur, Cornilă, Silegeanu, Nechifor
Politică

PNL, patru pentru Primărie: Flutur, Cornilă, Silegeanu, Nechifor

Prim-vicepreședintele PNL Botoșani, Verginel Gireadă, a declarat că organizația municipală își va desemna în luna ianuarie candidatul la Primărie. Prezent într-o emisiune la Tele M, Gireadă a spus că sunt patru posibili candidați cu șanse reale pentru Primăria municipiului Botoșani.  

”O misiune grea este municipiul Botoșani, Cosmin Andrei este un nume tânăr care vrea.

Primul pe listă Cătălin Fltuur, apoi sunt Sorin Cornilă, Cătălin Silegeanu, dar poate să fie Dan Nechifor. Sunt patru persoane care au capacitatea și pot să se bată de la egal cu actualul primar. În luna ianuarie vom da candidatul, nu mai putem sta. Nu mai putem sta cu frâna de mână trasă la municipiu, iar domnul Cristian Achiței (președintele organizației municipale, n.r.) știe asta. Este deja târziu”, a declarat Verginel Gireadă.

Cătălin Flutur a avut trei mandate de primar, ultimul până în 2020, Sorin Cornilă este actualul prefect al județului Botoșani, Cătălin Silegeanu este un om de afaceri care a candidat și în 2020 ca independent și a obținut mai multe voturi decât toți ceilalți candidați, mai puțin primii doi de atunci, iar Dan Nechifor a fost de două ori prefect al județului și este considerat unul dintre cei mai buni finanțiști.