Prima pagină » Gireadă: ”Cu Gireadă în teren, cu Florin Țurcanu care a demonstrat… altul va fi rezultatul la CJ. Îl ajut pe domnul Șoptică să câștige CJ”
Politică

Gireadă: ”Cu Gireadă în teren, cu Florin Țurcanu care a demonstrat… altul va fi rezultatul la CJ. Îl ajut pe domnul Șoptică să câștige CJ”

Liderii PNL Botoșani sunt siguri că pot să o învingă pe Doina Federovici sau orice alt candidat al PSD și să dea următorul președinte al Consiliului Județean.

Într-o emisiune la Tele M, Verginel Gireadă, prim-vicepreședintele PNL Botoșani, a dezvăluit care consideră el că sunt atuurile liberalilor la viitoarele alegeri locale din septembrie 2024.

”Cu Gireadă astăzi în teren, cu Florin Țurcanu pe care l-au înjurat mulți, dar este un om care are o calitate și nas în politica botoșăneană pentru că a demonstrat că în trei luni a putut crea un ALDE care a luat peste 7%, cu Șoptică ocupându-se la nivel de organizare de județ, cred că scorul va fi altul la alegerile de anul viitor. După mine, mandatul și misiunea președintelui partidului este să candideze la CJ”, a declarat Verginel Gireadă.

Întrebat dacă o nouă candidatură a lui Costel Șoptică la Consiliul Județean Botoșani, după cea din 2020 când a pierdut la diferență mare în fața Doinei Federovici, nu ar însemna sfârșitul său politic, Gireadă a spus că situația din 2024 este cu totul alta.  

”Nu o să-și rupă gâtul politic, atunci era la început, era pionier, astăzi nu mai este. O să îl ajut pe domnul Șoptică să câștige Consiliul Județean”, a concluzionat Gireadă.