Prima pagină » VIDEO Remus Dăscălescu(AUR) ”Primarii la Putere își împing brațul armat, Poliția locală, să intimideze… să facă lucruri la limita legalității”
Politică

VIDEO Remus Dăscălescu(AUR) ”Primarii la Putere își împing brațul armat, Poliția locală, să intimideze… să facă lucruri la limita legalității”

Omul de afaceri Remus Dăscălescu, vicepreședinte al AUR Organizația Municipală și președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri din AUR Botoșani, a lansat acuzații grave la nivel centrală față de abuzurile la care mediul de business este supus din partea autorităților locale.

”Provin din mediul de afaceri și aici s-au discutat foarte multe despre administrația locală, dar trebuie să vorbim și depsre baza ei, problemele care sunt cu aleșii locali. O practică a primarilor, primarii care sunt la Putere mă refer, este una relativ comună: își împing brațul armat, respectiv Poliția Locală, să intimideze și să facă tot felul de lucruri care sunt la limita legalității. Nu trebuie să ne fie frică și să sesizăm toate aceste probleme care ne vin din administrație, diverse chestii, mărunte, care afectează inclusiv oamenii de afaceri”, a declarat Remus Dăscălescu, prezent la Forumul Aleșilor Locali ai AUR organizat la București.

Acesta a precizat că reprezentanții mediului de business au frică de aleșii locali la putere și refuză să participe la acțiuni organizate de partidele care sunt în opoziție.

”La forumul oamenilor de afaceri din 15 decembrie, din 21 de companii invitate, 16 au respins invitația de teama autorităților locale. Împreună va trebui să învingem acest flagel”, a concluzionat Remus Dăscălescu.