Prima pagină » Produce haine în comuna Răchiți, județul Botoșani și le vinde în magazinele proprii din Anglia și Bulgaria. Urmează Polonia!
Politică

Produce haine în comuna Răchiți, județul Botoșani și le vinde în magazinele proprii din Anglia și Bulgaria. Urmează Polonia!

Într-o piață dominată de coloși multinaționali, o firmă care are fabrica în județul Botoșani începe să crească la nivel internațional.

Made by Society, fostul Vagabond Studiu, reprezintă una dintre ce mai importante mărci românești de modă la nivel interenațional. Cu 20 de magazine în România, două în Sofia, Bulgaria, și unul în Londra, Anglia, Made by Society țintește extinderea și în Polonia.

„Vom finaliza proiectul de franciză, o gândim pentru extern. Sunt foarte mulţi doritori şi şi-au arătat interesul mulţi clienţi, care au încercat produsul nostru, fiind oa­meni de afaceri îşi doresc să încer­ce acest business în ţara lor. Am avut cerinţe de peste tot, nu doar din Europa. Proiectul de franciză va fi gata în primăvara sau vara anului viitor, depinde şi de seriozitatea partenerilor care ne bat la uşă“, spune Răzvan Petrescu, în  cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar şi Alpha Bank.

Businessul a luat naştere în 2014, ca o afacere de familie, fiind dezvoltat de fraţii Darian şi Andrei Vicol. Businessul a pornit din Botoşani, acolo unde se află şi astăzi unitatea de producţie.

Compania care administrează brandul Made by Society a avut, anul trecut, afaceri de 71 milioane lei, în creştere cu 25% faţă de anul anterior, potrivit datelor Ministerului de Finanţe.

SURSA: ZF.ro