Prima pagină » 14,4 milioane lei pentru gaz metan în Plugari și Prăjeni. Luni se deschid ofertele în licitația pentru proiectare
Administrație Știri locale

14,4 milioane lei pentru gaz metan în Plugari și Prăjeni. Luni se deschid ofertele în licitația pentru proiectare

Comunele Plugari, din județul Iași, și Prăjeni, din județul Botoșani, vor derula un proiect comun pentru înființarea sistemului de distribuție gaze naturale.

Proiectul comun are o valoare de 14,4 milioane lei, iar în luna octombrie Consiliul Județean Botoșani a emis și autorizația de construcție.

Primarul Ghiorghiță Mihăiță Iftodi, edilul comunei Prăjeni, a declarat că noua săptămână începe cu un pas extrem de important pentru această investiție.

”Luni, 4 decembrie, se vor deschide ofertele în licitația pentru execuția proiectului tehnic al investiției”, a declarat primarul comunei Prăjeni.

După ce va fi făcută partea de proiectare a lucrării, până în primăvara anului viitor va fi scoasă la licitație și execuția acestei investiții.

În această vară, comuna Prăjeni a avut și o licitație de 14 milioane lei pentru extinderea sistemelor de apă, canalizare, iar lucrările sunt în plină derulare. Comuna Prăjeni are de mai mulți ani stație de epurare, iar din această vară își extinde rețele de apă și canalizare în toate satele pe care le administrează.