Prima pagină » VIDEO S-a deschis Paul’s Pub în Centrul istoric. Paul Tomescu: ”Dacă nu credeam în Centrul vechi nu investeam”
Economic Știri locale Visit Botoșani

VIDEO S-a deschis Paul’s Pub în Centrul istoric. Paul Tomescu: ”Dacă nu credeam în Centrul vechi nu investeam”

Omul de afaceri Paul Tomescu a reintrat în industria HoReCa prin deschiderea în Centrul istoric a primului pub, Paul’s Pub.

Tomescu a vândut un restaurant pe Pietonalul Unirii, cea mai circulată zonă pietonală din Botoșani, și a investit acum în Centrul vechi, cea mai evitată zonă din municipiu.

Paul’s Pub este peste drum de catedrala Uspenia, biserica în care a fost botezat Mihai Eminescu, și se vrea a fi unul dintre pilonii de la care să plece revitalizarea Centrului istoric.

Deschiderea Paul’s Pub a fost făcută chiar pe 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Berea este ținută în butoaie în beciul de sub frumoasa clădire, și de acolo ajunge direct în dozatoare, iar din tavan coboară un ecran pe care vor fi proiectate meciuri. Paul Tomescu spune că pub-ul său este singurul din Botoșani care vinde bere Guinness la draft.

Cum de a investit un om de afaceri cunoscut pentru flerul din business tocmai în Centrul vechi din Botoșani?

”Dacă nu credeam în Centrul vechi, nu investeam. Am încredere că în câțiva ani zona se va schimba total. Îmi doresc un Centru vechi cum își dorește toată lumea, cum este în Brașov, în București și sunt convins că peste câțiva ani totul va fi altfel. Trebuie și primăria să depună eforturi, dar și agenții economici trebuie să fie deschiși pentru această zonă, iar toți botoșănenii trebuie să știe că nu au de ce se feri de Centrul vechi. Nu se întâmplă nimic rău aici, ba din contra”, a declarat Paul Tomescu la deschiderea Paul’s Pub.

Acesta va mai deschide în luna decembrie o investiție tot în HoReCa în Centrul istoric al municipiului Botoșani.

La inaugurarea Paul’s Pub a participat și primarul Cosmin Andrei.

”Îi așteptăm pe toți în Centrul istoric, aici este un loc inedit sunt convins că este un start pentru Centrul istoric, așa cum a fost tot timpul domnul Tomescu, un deschizător de drumuri. Sunt convins că o să vă placă! Este începutul noului Centru vechi”, a spus primarul Andrei.