Prima pagină » VIDEO Doamnele din PNL luptă pentru siguranța copiilor în mediul on-line. Vor 500.000 de semnături din partea românilor
Politică Știri locale

VIDEO Doamnele din PNL luptă pentru siguranța copiilor în mediul on-line. Vor 500.000 de semnături din partea românilor

Organizația Femeilor Liberale a PNL Botoșani a organizat, sâmbătă, o conferință pe tema siguranței copiilor în mediul on-line.

Cu o sală plină ochi de membri PNL, mult peste ce era anunțat ca participare, doamnele liberale și-au prezentat planurile pentru protejarea tinerilor generații.

Totul a început cu intonarea Imnului României de către o copilă îmbrăcată în portul național, fiind un moment intens aplaudat.

Mirela Saucă, președinta OFL Botoșani, a invitat-o pe senatorul Nicoleta Pauliuc, președinta OFL la nivel național, inițiatoarea proiectului legislativ ”Protejăm viitorul!”, ce are ca obiectiv protejarea copiilor în mediul online și crearea unui spațiu digital mai sigur pentru minori.

Alături de doamnele din PNL au fost și deputatul Costel Șoptică, președintele filialei județene, prefectul Sorin Cornilă, prim-vicepreședinte PNL, Verginel Gireadă, prim-vicepreședinte PNL, senatorul Cristian Achiței, președintele PNL Organizația Municipală, Ionică Nechifor, secretarul general al PNL, Gheorghe Sorescu, secretar de stat, Bogdan Suruciuc, inspector școlar general, primari din județ, consilieri județeni și locali.

”Vrem să strângem 500.000 de semnături din partea românilor, din partea părinților, pentru a avea un parteneriat cu aceștia”, a declarat Nicoleta Pauliuc.

Nu au lipsit înțepăturile la adresa PSD, USR și a ”amenințării AUR”, dar și laudele cu privire la rezultatele PNL în ultimii ani de guvernare.