Prima pagină » Cașcavalul de Săveni, promovat pe Euronews. Reclama făcută județului și industriei alimentare din Botoșani
Economic Știri locale

Cașcavalul de Săveni, promovat pe Euronews. Reclama făcută județului și industriei alimentare din Botoșani

Singurul cașcaval produs în România care beneficiază de recunoaștere și protecție la nivelul Uniunii Europene este Cașcavalul de Săveni.

Cum se fabrică acest cașcaval, unde anume, cum s-a obținut recunoașterea europeană, toate aceste sunt explicate detaliat într-o emisiune la postul Euronews și va fi difuzat în toate statele europene.

Întreaga emisiune reprezintă o nouă promovarea economică și turistică a județului Botoșani și a industriei alimentare locale.

”Succesul răsunător al CAȘCAVALULUI DE SĂVENI ne copleșește de bucurie și ne onorează. Este o experiență minunată să împărtășim pasiunea și munca noastră cu o țară întreagă și este un sentiment unic să aflăm cât de vestite și apreciate sunt produsele noastre botoșănene.

Nu am putea să trecem peste această ocazie fără a vă mulțumi vouă, clienților noștri extraordinari, pentru susținerea continuă. Încurajarea pe care ne-o transmiteți în fiecare zi ne motivează să explorăm noi orizonturi culinare și să continuăm să vă oferim gusturi autentice și memorabile.

Cașcavalul de Săveni este etalon pe piața europeană și ne bucurăm să vedem că această delicatesă a devenit o alegere preferată pentru mulți dintre voi. Ținem să ne exprimăm recunoștința și față de oamenii care evidențiază povestea noastră și aduc tradițiile româneștii în casele voastre.

Vă mulțumim că faceți parte din familia noastră VLĂSIE COMPANY. Sperăm să vă aducem în continuare bucurii culinare autentice și să vă inspirăm să cumpărați românește!”, a transmis echipa Vlăsie Company.