Prima pagină » Discount de 20% pentru rezervările făcute până la sfârșitul lui 2023 și prețuri bătute în cuie pentru 2024
Economic Știri locale

Discount de 20% pentru rezervările făcute până la sfârșitul lui 2023 și prețuri bătute în cuie pentru 2024

Ați programat un eveniment în anul 2024?

Alegeți Casa Dulce să vă fie furnizor de dulciuri și bucurii!

Fie că este vorba despre nunta mult visată, botezul copilului sau pur și simplu un banchet sau o aniversare, candy bar-ul a devenit nelipsit de la petreceri. Orice ocazie specială poate fi celebrată cu o multitutine de mini-prăjituri delicioase și variate, aranjate pe platorui și suporturi elegante.

Pentru sezonul de evenimente al anului 2024, am pregătit pentru voi două game de candy bar. Vă oferim o variantă cu prăjituri #clasic, la prețul de 99 lei/kg, dar și o gamă #deluxe la 169 lei/kg.

IMPORTANT!

Prețul stabilit în momentul semnării contractului nu  va suferi modificări!

TOATE prețurile beneficiază de DISCOUNT 20% pentru rezervările făcute până la sfârșitul anului 2023!!

Dacă vă doriți un candy bar de excepție și cel mia frumos și delicios tort pentru evenimentul dumneavoastră, puteți apela cu încredere la Casa Dulce! Cofetarii noștri lucrează cu pasiune, răbdare și atenție la detalii, iar pasiunea pentru frumos și bun gust ne caracterizează.

Programează o degustare, iar alături de consultanții noștri vei alege exact sortimentele, tematica și toate micile detalii care vă vor încânta invitații și vor face ca evenimentul vostru să fie exaxt așa cum vă doriți.

Pentru detalii și programări:

0756 195 556 – Calea Națională 121A, lângă școala de cooperație;

0748 118 440 – incinta Botoșani Shopping Center, în fața casei de marcat nr. 16