Prima pagină » Femeile de afaceri din Botoșani au mers la ”Connecting women in business”. Planuri pentru a crește puterea doamnelor antreprenoare VIDEO-FOTO
Economic

Femeile de afaceri din Botoșani au mers la ”Connecting women in business”. Planuri pentru a crește puterea doamnelor antreprenoare VIDEO-FOTO

Doamnele din business-ul județului Botoșani s-au întâlnit la ”Connecting women in business”, eveniment organizat de Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR la Pensiunea ”Casa Lux”.

Femeile de afaceri din Botoșani, din domenii precum HoReCa, comerț, beauty, construcții, consultanță, medicină, agribusiness, și-au prezentat business-urile și planurile pentru ca în viitor doamnele antreprenoare să fie mai unite și mai puternice atât în fața bărbaților, cât și în fața autorităților statului.

Totodată au fost prezentate și viitoare planuri pentru educația antreprenorială în rândul noilor generații.  

La eveniment vor participa: Mirabela Miron, președinte OFA UGIR; Camelia Anca Lupașcu, coordonator OFA UGIR Botoșani;  Ruxandra Bucevschi, fondator & manager Cambridge Star; Tatiana Aslan, general manager Complex ”Casa Lux” Botoșani; Loredana Mihăilă, administrator Management Account Suceava.

Întâlnirea doamnelor din business-ul județului Botoșani a fost moderată de Cătălina Aciobăniței, manager Bespoke Events.