Prima pagină » Vasile Rîpan, (Autotehnorom) la recepția drumului cu viaducte Botoșani-Ștefănești:  ”Am creat un standard prin finalizarea acestui proiect”
Economic Știri locale

Vasile Rîpan, (Autotehnorom) la recepția drumului cu viaducte Botoșani-Ștefănești:  ”Am creat un standard prin finalizarea acestui proiect”

Drumul național Botoșani-Ștefănești, care are nu mai puțin de trei viaducte, a fost recepționat de Compania Națională de Admninistrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), lucrarea fiind realizată de o asociere de companii condusă de firma suceveană Autotehnorom.

Este primul drum național din județul Botoșani care are viaducte, toate trei fiind în zone cu probleme mari din cauza alunecărilor de teren din trecut, iar Autotehnorom a predat o lecție de inginerie la aceste obiective.

Ziua recepției a fost o zi deosebit de importantă pentru toți cei care tranzitează acest drum național, dar mai ales pentru locuitorii județului Botoșani.

Aceștia își văd împlinită dorința de a circula în cele mai bune condiții pe traseul strategic care asigură legătura dintre Botoșani și Republica Moldova, fiind conexiunea dintre municipiul reședință de județ și vama Stânca-Costești.

”Împreună, am reușit să realizăm cu succes un proiect de anvergură în condiții corecte și optime datorită mobilizării tuturor părților implicate și anume Beneficiar, Supervizor și Antreprenor General. Pentru realizarea acestui proiect a fost nevoie de o mobilizare considerabilă de resurse umane, financiare, logistice și de implementarea celor mai optime soluții tehnice cu utilizarea de mașini și utilaje performante”, a declarat Vasile Rîpan, omul de afaceri care deține Autotehnorom.

Acesta a avut mulțumiri speciale de adresat unor persoane implicate direct sau indirect în desfășurarea acestui proiect strategic pentru economia județului Botoșani.

”Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături. În primul rând, vreau să mulțumesc doamnei președinte Doina Fedorovici, domnului ministru Sorin Grindeanu, domnului director Cristian Pistol cu echipa CNAIR, domnului director Ovidiu Laicu cu echipa DRDP pentru încredere, pentru implicare și pentru asigurarea finanțării. Vreau să-i multumesc doamnei supervizor Dorina Tiron pentru interesul manifestat și pentru tot sprijinul acordat în depasirea multor obstacole. Și, nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc echipei Autotehnorom pentru profesionalism, pentru determinare și pentru spiritul de echipă de care a dat dovadă”, a completat omul de afaceri.  

De asemenea, Vasile Rîpan a ținut să precizeze importanța colaborării cu administrațiile județene la proiecte de o asemenea anvergură, precum și standardul impus de Autotehnorom în ceea ce privește modernizarea drumurilor naționale prin finalizarea acestui proiect complex. ”În ceea ce mă privește, finalizarea acestui proiect reprezintă un obiectiv împlinit și vă asigur că voi ataca cu aceeași determinare și alte proiecte de anvergura, pentru că schimbarea vine din noi și prin noi! Ce bine ar fi dacă toate administrațiile județene din România ar avea aceeași viziune și ar rezona la fel în derularea contractelor de execuție a drumurilor naționale și județene ca în Botoșani, Suceava, Maramureș. Să fim mândri de ceea ce am realizat pentru că am creat un standard prin finalizarea acestui proiect”, a concluzionat omul de afaceri Vasile Rîpan, a cărui companie a finalizat cu succes modernizarea drumului național Botoșani-Ștefănești, conexiunea cu vama Stânca-Costești.