Prima pagină » Puterea lucrului bine făcut! Omul de afaceri Victor Mihalachi, medalie de argint la Campionatul Mondial de Lupte pentru veterani
Economic Știri locale

Puterea lucrului bine făcut! Omul de afaceri Victor Mihalachi, medalie de argint la Campionatul Mondial de Lupte pentru veterani

Performanță fabuloasă pentru unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din județul Botoșani. Până acum câțiva ani nu îi stătea nimeni în față la licitațiile publice și le câștiga pe bandă rulantă, iar acum este vicecampion mondial la lupte.

Acest sport i-a marcat viața botoșăneanului și continuă să o facă.

Omul de afaceri Victor Mihalachi continuă să uimească, atât în business, cât și în sport.

Campionul botoșănean Alin Alexuc a postat pe Facebook imagini cu omul de afaceri medaliat la nivel mondiale.

Felicitări, Victor Mihalachi! Un botoșănean pe podium la Campionatul Mondial de Lupte pentru veterani! O dovadă de forța și determinare, indiferent de vârstă! #Botosani #Lupte, a postat Alin Alexuc.

Tot ce a făcut în viața sa Victor Mihalachi a realizat cu multă muncă, iar acum, deși înaintat în vârstă, omul de afaceri continuă să muncească și să demonstreze că nu cedează, că fizic și mental este extrem de puternic.

Victor Mihalachi este fondatorul grupului de firme Victor Construct, companie care a dominat piața construcțiilor din Botoșani și din regiunea Moldovei mulți ani la rând, dar care acum traversează o perioadă mai puțin fastă.