Prima pagină » A expirat suspendarea contractelor de muncă a doctoriței Pitrop, a asistentei și infirmierei de pe tura în care a murit Alexandra
Știri locale

A expirat suspendarea contractelor de muncă a doctoriței Pitrop, a asistentei și infirmierei de pe tura în care a murit Alexandra

Pe 20 octombrie a expirat suspendarea contractelor de muncă a personalului medical pe tura căruia a murit în chinuri, în Maternitate, Alexandra Ivanov.

Potivit Monicăi Adăscăliței, managerul general al Spitalului Județean de Urgențe ”Mavromati”, situația medicului este diferită față de a asistentei și infirmierei din acest caz.

”Doamna Pitrop a intrat în concediu medical după expirarea suspendării contractului și a motivat că are foarte multe zile libere rămase din ultimii doi ani, în timp ce doamna asistentă și doamna infirmeieră au fost mutate pe alte secții. Peste o săptămână sau două Comisia de disciplină va da un verdict în verificările făcute în cazul Alexandrei Ivanov și vom anunța public măsurile stabilite”, a declarat medicul Monica Adăscăliței.