Prima pagină » 3 Sud Est s-a îndrăgostit de Filarmonica Botoșani și o duce București să ”rupă” împreună Sala Palatului
Știri locale

3 Sud Est s-a îndrăgostit de Filarmonica Botoșani și o duce București să ”rupă” împreună Sala Palatului

Mirel Manea și Liviu Sorinel i-au adus pe cei de la 3 Sud Est la Botoșani să cânte cu Filarmonica ”George Enescu”, iar rezultatul a fost unul dincolo de așteptări.

Succesul înregistrat la Botoșani, modul în care publicul a primit acest concert în premier, a dus la ”scalarea” lui.

Astfel, băieții de la 3 Sud Est au fost atât de încântați de proiect încât vor merge cu Filarmonica Botoșani să îl pună în scenă și la Sala Palatului, cea mai mare scenă a țării.

În urma succesului avut la primul „3 Sud Est Simfonic” din istoria trupei, o Premierã Naționalã de altfel „made in Botoşani”, încântați fiind de ceea ce au trãit şi auzit, FILARMONICA a primit din partea bãieților de la 3 Sud Est Invitația Oficialã de a urca la Bucureşti pe marea scenã de la Sala Palatului în data de 28 Noiembrie, alãturi de Trupa 3 Sud Est şi Invitații lor Surprizã, pentru un nou „3 Sud Est Simfonic” la nivel național de aceastã datã!

Alexandru Ilie , Dirijor! Ne vedem la Bucureşti pe 28 Noiembrie, într-o salã arhiplinã! Mirel Manea – Managerul Filarmonicii şi subsemnatul, Liviu Sorinel – Impresar Artistic, vã invitãm şi pe voi la Bucureşti, Sala Palatului!

Vom fi şi noi printre cei peste 4000 de spectatori prezenți acolo cât şi alãturi de frumoasa noastrã orchestrã ce va performa din nou pe cea mai mare scenã a țãrii”, a postat Liviu Sorinel, impresarul artistic al Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani.