Prima pagină » VIDEO-FOTO A reînceput farmecul vieții la Botoșani! Mirel Manea și Filarmonica Botoșani au făcut magie cu 3SE Simfonic
Administrație Știri locale

VIDEO-FOTO A reînceput farmecul vieții la Botoșani! Mirel Manea și Filarmonica Botoșani au făcut magie cu 3SE Simfonic

Primul din lista celor patru noi concerte memorabile în această toamnă la Botoșani a fost 3 Sud Est Simfonic, unde Mirel Manea și Filarmonica ”George Enescu” au inventat o premieră națională.

A fost pentru prima dată când 3SE a cântat pe o scenă cu o filarmonică, și nu oricare.  

Ca și toamna  trecută, și toamna lui 2023 a început la Botoșani cu un eveniment desfășurat cu casa închisă. Dacă 3SE Simfonic ar fi fost pus în scenă și sâmbătă, dar și duminică, Filarmonica Botoșani ar fi vândut toate biletele.

Mirel Manea, managerul Filarmonicii ”George Enescu”, și-a respectat statutul de vedetă și a așteptat în fața Casei Sindicatelor pe toți cei care au luat cu asalt sala de evenimente pentru a asista la superbul concert. S-a salutat cu aceștia și i-a îndemnat să se bucure de ce urma să aibă loc.

Și lumea chiar s-a bucurat. 3 Sud Est ne-a stârnit tuturor ”Amintirile”, cei trei ne-au adus aminte de megaconcertul din 2021 din fața aceleiași Casei a Sindicatelor, alături de Animal X și Cristiana Răduță.

3 SE Simfonic s-a desfășurat cu casa închisă, sold out și cu dorința de a mai vedea alături de Filarmonica George Enescu din Botoșani și alte nume mari la nivel național.

Botoșănenii, dar și vecinii din Iași și Suceava, s-au obișnuit cu evenimentele de nivel astronomic organizate de Mirel  Manea și Filamonica Botoșani. De fiecare dată te aștepți la și mai mult, la și mai WOW.

Nimic nu mai este la fel în Botoșani după ce marele Mirel Manea a devenit manager al Filarmonicii și nimeni nu vrea să revină la ce a fost înainte.

Următorul concert al Filarmonicii George Enescu din Botoșani este cel programat cu Irina Rimes, jurat Vocea României la Pro TV și un super-cântăreț de muzică LIVE.