Prima pagină » VIDEO Andrei a fost ales LIDER al PSD. Are partidul la picioare după ce a prezentat lucrările la Teatru, asfaltările și muntele din bani din PNRR
Politică Știri locale

VIDEO Andrei a fost ales LIDER al PSD. Are partidul la picioare după ce a prezentat lucrările la Teatru, asfaltările și muntele din bani din PNRR

Primarul Cosmin Andrei a fost votat președinte al PSD Organizația Municipală Botoșani cu unanimitate de voturi, fiind și singurul candidat. Mai mult decât atât, pentru prima dată, Andrei a fost ales și lider al PSD și nu doar în municipiul Botoșani, ci la nivel de județ.

Alegerea lui Andrei s-a făcut în fața Doinei Federovici, preșdintele organizației județene și a Consiliului Județean, a fostului ministru Marius Budăi și a tututor parlamentarilor PSD, dar și consilieri locali și județeni, directori de deconcentrate și primari din județ.

Practic, prin votul de vineri, primarul Andrei a fost validat ca și lider al PSD, nu doar ca președinte al organizației municipale.

Acesta a prezentat lucrările la Teatrul Mihai Eminescu și a fost aplaudat la scenă deschisă pentru ele, a prezentat asfaltările pe zeci de străzi care au fost tot timpul de pământ, construire de blocuri ANL, creșe, dar și lucrările de multe zeci de milioane de euro prin PNRR care vor transforma radical municipiul Botoșani, de la modernizarea școlilor, la achiziția de autobuze electrice.

Votul de vineri este și lansarea neoficială a candidaturii pentru încă un mandat de primar al lui Cosmin Andrei.

Biroul Organizației Municipiului Botoșani

Președinte

Cosmin Ionuț Andrei (Inginer)

Prim VicePreședinte

Bogdan Buhăianu (Economist)

Secretar Executiv

Tanasă Mihail Gabriel (Inginer)

Vicepreședinți

Bețenchi Dana (Medic Stomatolog)

Deleanu Dan (Economist)

Varasciuc Bogdan (Jurist)

Turcoman Andrei (Jurist)

Bosovici Călin (Inginer)

Marian Murariu (Inginer)

Vicol Daniela (Profesor)

Membri

Olaru Cătălin (Economist)

Fasolă Mirela (Psiholog)

Dan Pădurariu (Economist)

Rogojinschi Marius (Actor)

Dulgheru Remus (Inginer)

Alin Cirimpei (Economist)

Taielup Petru (Pensionar)

Ciocan Vasile (Inginer)

Miluță Timofte (Tehnician)

Diaconu Silvia (Profesor)

Ivan Bogdan (Inginer)Lupascu Costel (jurist)