Prima pagină » Băiețeii Alexandrei, tânăra moartă în chinuri la Maternitate, merg gratuit la o grădiniță privată, singura care i-a primit pe amândoi în aceeași grupă
Știri locale

Băiețeii Alexandrei, tânăra moartă în chinuri la Maternitate, merg gratuit la o grădiniță privată, singura care i-a primit pe amândoi în aceeași grupă

Trauma prin care au trecut copiii Alexandrei Ivanov, tânăra moartă în chinuri la Maternitate, nu poate fi măsurată, iar persoane cu suflet mare încearcă să ajute familia îndurerată.

Grădinița privată ”Sandy Belle” a sărit în sprijinul familiei Alexandrei Ivanov, iar băiețeii acesteia merg gratuit la această grădiniță.  De altfel, este și singura grădiniță care l-a primit și pe cel mai mic dintre frățiori, care are doar un an și cinci luni, pentru a fi în grupă cu fratele mai mare, de doar trei ani și jumătate.

Fetița Alexandrei,  are 6 anișori,  merge în continuare la aceeași grădiniță la care era înscrisă de când era mama ei în viață pentru că acolo are prietenii, iar ruptura de aceștia ar fi groaznică având în vedere trauma suferită.

”Cei doi copii s-au acomodat foarte bine la noi. Sunt momente în care cel mare îl hrănește pe cel mic, sunt foarte apropiați. Având fratele mai mare alături, și cel mic s-a acomodat ușor la grădinița noastră”, a declarat profesorul Veronica Manole, directorul Fundației ”Sandy Belle”.

Doina Miron, mama Alexandrei, spune că ajutorul primit din partea Grădiniței ”Sandy Belle” este de o importanță capitală pentru întreaga familie.

”Îi mulțumim din suflet doamnei Manole pentru sprijinul oferit,. Nepoțeii mei s-au acomodat acolo și se simt foarte bine”, a spus Doina Miron.

Tatăl copiilor și bunicii acestora au putut să își reia activitatea la locurile de muncă având acest sprijin venit din partea Grădiniței ”Sandy Belle”.