Prima pagină » Se înlocuiesc apometrele pentru botoșănenii de pe 8 străzi
Știri locale

Se înlocuiesc apometrele pentru botoșănenii de pe 8 străzi

S.C. NOVA APASERV S.A. Botosani in calitate de operator regional de apa, urmare a semnarii contractului de finantare pentru proiectul EXTINDEREA ŞI MODERNIZAREA SISTEMULUI DE MONITORIZARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ, INCLUSIV ACHIZIŢIA DE ECHIPAMENTE ŞI SOFTWARE PENTRU DIGITALIZAREA ACTIVITĂŢII NOVA APASERV S.A.  BOTOŞANI, informeaza utilizatorii/consumatorii din municipiul Botosani ca in perioada urmatoare se va efectua inlocuirea echipamentelor de masurare a consumului de apa (apometre) pe urmatoarele strazi/alei: ALEEA IOAN MISSIR, ALEEA DIMITRIE CANTEMIR, ALEEA LUIZOAIA, STRADA DOBOSARI, STRADA HATMAN ARBORE, STRADA POPAUTI, STRADA STEFAN CEL MARE SI STRADA STEGARI .

    Rugam utilizatorii care vor fi contactati de reprezentantii S.C. Nova Apaserv S.A. sa faciliteze accesul la contoarele de bransament in vederea inlocuirii acestora. Utilizatorii care nu vor fi gasiti la domiciliu la data programata pentru montajul noilor contoare vor fi notificati si vor avea la dispozitie un numar de telefon unde sa  reprogrameze, si să stabiliească o dată la care acesta va fi efectuat. Montarea noilor contoare nu implica nici un cost suplimentar pentru utilizatori, investitia fiind realizata din fonduri europene atrase de NOVA APASERV SA.

                 Va multumim pentru colaborare si ne cerem scuze pentru eventuale inconveniente create pe parcursul desfasurarii activitatii!                                                                   

Director  General,

Ing. Liviu – Nicolae Ştefan