Prima pagină » VIDEO Ultimele lucrări la exteriorul Teatrului ”Mihai Eminescu”, urmează montarea lifturilor și ultimele licitații pentru scaune, cortină și lumini
Administrație Știri locale

VIDEO Ultimele lucrări la exteriorul Teatrului ”Mihai Eminescu”, urmează montarea lifturilor și ultimele licitații pentru scaune, cortină și lumini

Proiectul de modernizare a Teatrului ”Mihai Eminescu”, unde antreprenor general este compania D&D Construct, avansează într-un ritm susținut iar fațadele dezvelite până acum scot în evidență o bijuterie de clădire, readusă la stadiul dinaintea intervențiilor din perioada comunistă.

Primarul Cosmin Andrei a declarat că astăzi a început montarea acoperișului pe cupola de la intrare, aceasta fiind cea mai mare lucrare rămasă de executat la exteriorul clădirii.

”Se montează solzii din tablă pe cupolă, au venit lifturile și vor fi montate, iar în următoarea perioadă vom invita colegii din presă să vadă stadiul lucrărilor la interior”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

În ceea ce privește licitațiile pentru dotări, acestea vor fi publicate în sistemul electronic de achiziții publice în următoarea perioadă.

”Vor fi publicate în SICAP licitațiile pentru scaune, cortină și lumini și le vom achiziționa la timp”, a mai spus primarul Andrei.

Totodată, edilul-șef a precizat că se lucrează la proiectarea modernizării Grădinii de vară și va fi licitat și acest proiect.

https://youtube.com/shorts/pVbtYTRHDW8?si=HXL-ukPHJQkzaGi7

https://www.facebook.com/reel/232346229435270