Prima pagină » Magopeț a semnat contractul de 12,5 milioane lei pentru apă în Ibănești. Licitația a fost deja făcută cu clauză subsecventă și SE LUCREAZĂ
Administrație Știri locale

Magopeț a semnat contractul de 12,5 milioane lei pentru apă în Ibănești. Licitația a fost deja făcută cu clauză subsecventă și SE LUCREAZĂ

Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești, a semnat ieri la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare a lucrărilor pentru rețeaua de apă din satul Ibănești prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Valoarea finanțării este de 12,5 milioane lei, fără TVA, iar licitația a avut loc deja deoarece Primăria Ibănești a scos lucrarea cu clauză subsecventă pentru a câștiga foarte multe luni cauzate de procesele birocratice.

Contractul a fost semnat chiar în prezența ministrului Ioan Veștea la București, iar lucrările sunt deja în execuție deoarece licitația s-a finalizat și există un câștigător desemnat.

”Un proiect de importanță deosebită la care am lucrat alături de echipa mea pentru toți locuitorii comunei Ibănești este tot mai aproape de a fi realizat. Vom avea rețea de apă și canalizare în satul Ibănești!”, a declarat primarul Magopeț. În Dumbrăvița, lucrările la apă și canalizare sunt aproape finalizate.