Prima pagină » VIDEO Au reînceput lucrările de restaurare Casei Constantin Zamfirescu. Lucrările vor fi făcute de firme care finalizează contractele înainte de termen
Știri locale

VIDEO Au reînceput lucrările de restaurare Casei Constantin Zamfirescu. Lucrările vor fi făcute de firme care finalizează contractele înainte de termen

După rezilierea contractului de execuție început în 2020 cu o firmă care nu a reușit să facă față proiectului, au fost reluate lucrările de restaurare a casei ”Constantin Zamfirescu”, de pe Pietonalul Unirii, un sediu al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

În acest an a fost reluată procedura de licitație și s-a stabilit ca firmele Gafco Construct și Cornell’s Floor să efectueze lucrările de restaurare pentru suma de 1,6 milioane lei. Gafco este cunoscută pentru rapiditatea cu care finalizează proiectele pe care le câștigă. Astfel, în Dorohoi a finalizat cu aproiape un an înainte de termen construcția bazinului de înot didactic, în Săveni a finalizat înainte de termen lucrările la primul bloc cu lift din oraș.

De cealaltă parte, și Cornell’s Floor are în palmares restaurarea Liceului Anastasie Bașotă din Pomârla, modernizarea Liceului dr. Mihai Ciucă din Săveni, Stadionul Săveni, lotul doi, cel mai greu, din drumul județean strategic.

https://youtube.com/shorts/_ISqqRJTtvM?si=sjHP4m6cVof_4jnY

https://www.facebook.com/reel/628505199411184