Prima pagină » Drancă, USR: Vrem să-i OPRIM să mărească taxele! Cerem DIN NOU aducerea fondurilor europene! Vrem PROTECȚIE și siguranță!
Știri locale

Drancă, USR: Vrem să-i OPRIM să mărească taxele! Cerem DIN NOU aducerea fondurilor europene! Vrem PROTECȚIE și siguranță!

Un stat care ne oferă din ce în ce mai multă nesiguranță prin corupția și nepotismul ce s-au manifestat ca un adevărat cancer administrativ în ultimii 30 de ani, își demonstrează încă o dată lipsa de performanță și anunță nimicirea economiei private prin noi creșteri de taxe și impozite.

Faptul că au fost închise 19.000 de firme românești în doar primele șase luni ale anului 2023 nu pare să-i îngrijoreze pe cei din PSD și PNL. Dezbat de zor noi majorări ce vor afecta și mai grav mediul de afaceri. Deputații și senatorii USR vor folosi toate mijloacele, inclusiv moțiuni de cenzură, pentru a opri aceste creșteri!

”Totodată, vom cere, din nou,reducerea taxării pe muncă, pentru că este inacceptabil ca România să aibă una dintre cele mai mari taxări ale muncii din Europa.”, explică Andrei Drancă, deputatul USR de Botoșani. 

În plină criză economică, România este pe punctul de a pierde și fondurile UE din cauză că PSD și PNL au refuzat, și refuză și acum, să facă reforme. Nu s-a făcut nicio economie la nivel central, mega-ministerele create de ei nu s-au redus cu absolut nimic, iar pensiile speciale au rămas neatinse. Auzim doar promisiuni, însă UE nu dă banii pe bază de promisiuni.

Păcănelele de lângă școli nu au fost închise, se refuză înființarea unui DNA al pădurilor românești, iar străzile, ca și spitalele, au devenit locuri mai periculoase ca oricând, tragediile din ultima perioadă demonstrând-o, din păcate, cu vârf și îndesat. ”Sunt chestiuni grave, sunt probleme care vor zgudui România în următorul interval de timp și, de aceea, noi, parlamentarii USR, le vom avea în atenție ca priorități ale noii sesiuni parlamentare.”, conchide Andrei Drancă.