Prima pagină » Viceprimarul din Flămânzi demontează cu dovezi acuzațiile consilierului USR
Administrație Politică Știri locale

Viceprimarul din Flămânzi demontează cu dovezi acuzațiile consilierului USR

Un consilier local al USR a lansat mai multe acuzații la adresa viceprimarului orașului Flămânzi, transmițând și clip video prin care arăta că în curtea edilului adjunct se turna beton de către firma care trebuia să toarne beton doar pe drumurile locale.

Viceprimarul Nicu Guraliuc a postat pe Facebook un aviz de însoțire a mărfii prin care susține că a plătit betonul turnat de compania privată.

În urma asfaltării străzii pe care locuiesc, aceasta s-a înălțat cu aproximativ 30 de cm și pentru că nu mai putem ieși cu mașina, am fost nevoit să sparg o parte din betonul existent, în curte, pentru a schimba panta. Astfel am comandat 2 mc de beton de la TRY GRUP BETOANE S.R.L. (firmă care vinde și prestează astfel de servicii) și am făcut lucrările necesare. Drept dovadă postez bonul fiscal și avizul de însoțire a mărfii.  În ceea ce privește lipsa unor cantități de beton din proiect, acestea pot fi verificate și măsurate, de fapt măsurarea acestora este o obligație fără de care nu sunt plătite lucrările celui ce le execută., a declarat viceprimarul Nicu Guraliuc.