Prima pagină » Cină la Barn: creveți afumați în fân, sos de țuică cu icre de păstrăv și muzică LIVE Mady&Virgil
Economic Știri locale

Cină la Barn: creveți afumați în fân, sos de țuică cu icre de păstrăv și muzică LIVE Mady&Virgil

Un restaurant din Botoșani organizează o seară cu un meniu fine dining și muzică de cea mai bună calitate.

Restaurantul DAR organizează astăzi, începând cu ora 18.00, ”Cină la Barn”.

Meniu delicios  – fine dining, cu semnătura lui chef Marian Zăncianu:

Creveți afumați în fân cu sfeclă roșie și sos de țuică cu icre de păstrăv

File de doradă cu trufe și carne de scoici, piure de păstârnac, sos hollandaise

Mușci de vită, midii în unt, migdale, sos de sfeclă roșie cu piper roz și porumb, salată coaptă

Pain perdu cu fructe și mouse de ciocolată cu cașcaval afumat

Muzică LIVE Mady & Virgil

Vinurile vor fi marca îndrăgită Caii de la Letea.

Relații și rezervări la tel.: 0744123379

250x250x

250x250x