Prima pagină » VIDEO Autorulota ZU a ajuns la Botoșani! Buzdugan, Morar și Emma, primiți ca niște superstaruri
Știri locale

VIDEO Autorulota ZU a ajuns la Botoșani! Buzdugan, Morar și Emma, primiți ca niște superstaruri

Vedetele matinalului de la Radio ZU au ajuns la Botoșani!  Turul României cu autorulota ZU a poposit la Botoșani, duminică seara, iar îndrăgitele vedete Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Emma, Drăgulin și Tea au avut parte de o primite demnă de superstaruri.

Aceștia au plecat de dimineață din Brașov, au oprit să alimenteze cu carburanți în Bacău, după care au transmis pe rețelele de socializare drumul cu autorulota de la Bacău la Botoșani.

Pe drum, Buzdugan le-a spus colegilor săi că știe un loc în Botoșani unde aceștia vor plânge dacă el îi duce.  

La Vorona totul s-a schimbat. Buzdugan, prieten cu mai multe fețe bisericești și oameni de afaceri din Botoșani, a ”deturnat” coloana de la traseu și toate vedetele Radio ZU au ajuns la Mănăstirea Vorona. Acolo au fost așteptați de foarte mulți botoșăneni, au mâncat la mănăstire, au urcat în turla bisericii, chiar au filmat și cu drona. Vedeta Daniel Buzdugan a precizat că la Vorona se fabrică îndrăgita marcă de vodcă Voronskaya.  

De la mănăstirea Vorona, a urmat o reluare a transmisiei LIVE pe social-media a traseului, Emma fiind impresionată de casele de la intrarea în municipiul Botoșani dinspre Iași.

Apoi coloana a ajuns în zona centrală a municipiului, vedetele fiind cazate la Hotel Rapsodia.

Primirea făcută de botoșăneni a făcut-o pe Emma să spună ”Îmi vine să plâng când văd câtă lume este!”.

A urmat un blocaj în trafic, sutele de botoșăneni care au așteptat RadioAventura ZU au luat cu asalt fiecare vedetă care a ieșit din autorulote. Mihai Morar, unul dintre șoferii celor două autorulote, fiind asaltat de fani înainte de a se putea ridica de la volan, botoșănenii mergeau la geamul autorulotei și se fotografiau cu îndrăgita vedetă.

”Botoșani este ZU!”, a strigat Mihai Morar, acompaniat de sutele de botoșăneni care i-au așteptat ore bune.

Luni dimineață, la ora 07.00, matinalul de la ZU va fi transmis LIVE de pe Pietonalul Unirii, botoșănenii fiind așteptați să ia parte la cel mai fain matinal de la radio. ”Spor la cafeluță!”