Prima pagină » VIDEO Tortul a coborât din tavan la prima nuntă din cea mai nouă sală de evenimente
Economic Știri locale

VIDEO Tortul a coborât din tavan la prima nuntă din cea mai nouă sală de evenimente

Show total la prima nuntă desfășurată în cea mai nouă sala de evenimente din județul Botoșani. Complexul Mariage D’Or și-a inaugurat noua sală de evenimente cu o nuntă și dincolo de decorul superb al noii săli, piesa de rezistență a petrecerii a fost tortul coborât din tavan.

 

Investiția consistentă a familiei Alina și Ovidiu Amișculesei în noua sală de evenimente a setat un nou nivel în acest domeniu. Trei mecanisme special montate în tavanul sălii coboară în momente bine stabilite ale evenimentelor pentru a surprinde total asistența.

Cel din mijloc este și cel mai spectaculos, fiind vorba despre macheta unui tort realizată de artistul hand-made Alina Caliniuc, fondatoarea Agnes Design Atelier. Superba machetă a tortului a fost decorată manual în atelierul Agnes Design și a făcut senzație la prima nuntă din noua sală de la Mariage D’Or.

Artista a prezentat pe contul său de Facebook superba machetă de tort care va coborâ la fiecare nuntă organizată în noua sală Mariage D’Or.

Complexul Mariage D’Or cuprinde două săli de evenimente, ambele având piscine cu podium din sticlă transparentă, iar noua sală are în plus, pe lângă tavanul decorat cu plante și cele trei sisteme ascunse care coboară din tavan un tort și două zone cu shut-uri cu diferite băuturi, o parcare generoasă.