Prima pagină » Direct de la producători, în rulotele MOLDOOVIS nu au acces samsarii. În hala de lactate nu ai cum să îi deosebești
Agricultură Economic Știri locale

Direct de la producători, în rulotele MOLDOOVIS nu au acces samsarii. În hala de lactate nu ai cum să îi deosebești

Asociația crescătorilor de ovine și caprine MOLDOOVIS și-a suplimentat numărul de rulote în care producătorii își vând direct produsele botoșănenilor și a ajuns la o ”flotă” de 8 rulote.

Dacă în hala de lactate nu ai cum să îi deosebești pe producători de samsari, în rulotele MOLDOOVIS au acces doar producătorii, intermediarii fiind interziși.

Pentru doritorii de produse locale botoșănene , Asociația Moldoovis a deschis un punct de valorificare ( rulotă mobilă) pe Bulevard , în apropiere de Nova Apa Serv – Parcul M. Eminescu- Unirii . În total avem 8 RULOTE , în diferite locații( Bucovina, Primăverii , Bulevard, Calea Națională, Grivița , Piața Centrală) Apelați cu încredere la Fermierii crescători de animale din Jud. Botoșani . Încurajăm consumul de produse locale , doar așa putem susține fermierul botoșănean !!! ÎN RULOTELE AS. MOLDOOVIS , NU AU ACCES INTERMEDIARII!, a postat Ionică Nechifor, președintele Asociației MOLDOOVIS, pe contul său de Facebook.