Prima pagină » Administrează apartamente în singurul complexul de lux cu piscină pe acoperiș și plajă ideală pentru familiile cu copii FOTO-VIDEO
Economic Știri locale

Administrează apartamente în singurul complexul de lux cu piscină pe acoperiș și plajă ideală pentru familiile cu copii FOTO-VIDEO

De câțiva ani, un botoșănean deține o agenție prin care puteți să optați pentru cea mai bună cazare în concediile de vară pe litoralul românesc.

Fie că vorbim despre apartamente în îndrăgitul complex Alezzi Beach Resort, în Ștefan Building sau White Tower, iar mai nou în Alezzi Infinity, botoșăneanul Constantin Mirăuță și al său apartamentect.ro oferă locurile de cazare pentru o vacanță relaxantă în condiții de top.  

La începutul acestei veri a fost inaugurat complexul de lux Alezzi Infinity, care are mai multe piscine, piesa de rezistență fiind piscina infinity de pe acoperișul complexului.

Constantin Mirăuță și apartamentect.ro administrează locuri de cazare și în singurul aparthotel de pe litoralul românesc unde găsiți infinity-pool pe acoperișul complexului. Plaja Infinity este una total exotică cu locuri special concepute pentru cupluri, dar și pentru familiile cu copii, marea fiind în acea zonă cu o apă foarte limpede.

Restaurantele din zona celor două complexe Alezzi sunt extrem de apreciate și oferă mâncare din cele mai alese bucătării internaționale.

”Este un complex cu finisaje deosebite și îi așteptăm pe cei care vor să vină în vacanță să încerce și infinity-pool de pe acoperișul Alezzi Infinity”, a declarat Constantin Mirăuță.

Important de precizat este că în ofertă sunt studiouri și apartamente spațioase, cu o calitate superioară a finisajelor, având toate dotările necesare pentru numărul de stele din fiecare resort.

Rezervările se pot face accesând apartamentect.ro sau la numerele de de telefon 0799242424 și 0748961100.

https://youtube.com/shorts/G9VR7M9C04k?feature=share