Prima pagină » Licitația de 12,7 milioane lei prin care TOT ORAȘUL va fi ASFALTAT
Administrație Știri locale

Licitația de 12,7 milioane lei prin care TOT ORAȘUL va fi ASFALTAT

Săveni va deveni prima localitate din județul Botoșani care va avea absolut TOATE drumurile asfaltate. Primăria orașului Săveni va organiza pe 19 iunie licitația pentru desemnarea firmei care va asfalta ultimele loturi de străzi încă nemodernizate.

Pentru asfaltarea ultimelor străzi încă nemodernizate din orașul condus de primarul Relu Tîrzioru, licitația pleacă de la valoarea estimată de 12,7 milioane lei.

Contractul are ca obiect Servicii de elaborare a documentației tehnico-economice fazele PT, DDE și asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de construcții în cadrul proiectului « MODERNIZARE STRĂZI ORĂȘENEȘTI ȘI DRUMURI SĂTEȘTI ÎN ORAȘUL SĂVENI, JUDEȚUL BOTOȘANI – ETAPA A III-A » Obiectele contractului sunt: – realizarea documentațiilor necesare pentru obținerea autorizației de construcție – realizare proiect tehnic faza Proiect tehnic de execuție și Detalii de execuție – Asistența tehnică a Proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor (conform programului de control pe șantier, acolo unde prezența proiectantului este obligatorie și la solicitarea Contractantului sau a Autorității Contractante. – realizarea tuturor lucrărilor care fac obiectul studiului de fezabilitate, se precizează în anunțul licitației.