Prima pagină » Primăria Săveni a scos la licitație construirea blocului n-Zeb cu fonduri prin PNRR. Vor fi locuințe pentru cadre medicale și profesori
Administrație Știri locale

Primăria Săveni a scos la licitație construirea blocului n-Zeb cu fonduri prin PNRR. Vor fi locuințe pentru cadre medicale și profesori

Pe 19 iunie va avea loc licitația cu o valoare de 4,3 milioane lei prin care Primăria orașului Săveni va construi, cu fonduri europene, locuințe pentru specialiștii din Sănătate și Învățământ.

Valoare de 4,3 milioane lei a fost atrasă de primăria condusă de Relu Tîrzioru prin Programul Național de Redresare și Reziliență, finanțat din fonduri europene.

Contractul are ca obiect Servicii de elaborare a documentației tehnico-economice fazele PT, DDE și asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de construcții în cadrul proiectului „CONSTRUIREA DE LOCUINȚE NZEB PENTRU SPECIALIȘTI DIN SĂNĂTATE ȘI ÎNVĂȚĂMÂNT ÎN ORAȘUL SĂVENI, JUDEȚUL BOTOȘANI ”.

Nu există limitări între capitole sau subcapitole de cheltuieli, ofertanții având dreptul cât și obligația de a prevedea toate costurile necesare pentru realizarea tuturor activităților contractului. Pentru capitolul 5.1 fiecare ofertant are libertatea de a propune propriile costuri în funcție de organizarea proprie și cerințele Documentației de atribuire.  Se permite ofertanților să utilizeze propriile distanțe de transport pentru resursele materiale de la furnizori la locul lucrării. În cadrul propunerii tehnice ofertanții trebuie să indice furnizorii pentru materialele cu pondere semnificativă în execuția lucrărilor și/sau în atingerea obiectivelor, precum și distanța de transport de la aceștia, se precizează în anunțul licitației.

Blocurile n-Zeb sunt construite pentru a consuma cât mai puțină energie.