Prima pagină » Cătălin Silegeanu: ”Dragi copii, explorați lumea și visați cu inimile deschise”
Administrație Știri locale

Cătălin Silegeanu: ”Dragi copii, explorați lumea și visați cu inimile deschise”

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu:

Dragi copii, vă transmit cele mai calde urări de bucurie, iubire și împlinire! Sunteți stele strălucitoare, care aduc speranța în lume.

Vă încurajez să explorați lumea și să visați cu inimile deschise. Bucurați-vă de jocuri, aventuri în natură, lecturi captivante și prieteni sinceri. Aveți dreptul să visați, să râdeți și să vă exprimați cu voie bună. Nu vă temeți să faceți greșeli, pentru că ele fac parte din procesul de învățare. Sunteți prețioși și lumea are nevoie de voi și de ideile voastre. Sunteți creativi, plini de imaginație și entuziasm, iar aceste calități vă vor purta pe cărările neumblate ale descoperirii.

Stimați adulți, sărbătorind Ziua Copilului, ne reafirmăm angajamentul de a crea un mediu sigur și stimulant pentru copiii noștri. Trebuie să ne asigurăm că toți copiii au acces la educație, îngrijire medicală de calitate, alimentație adecvată, dragoste și afecțiune. Suntem responsabili să construim o societate favorabilă dezvoltării lor armonioase, să îi îndrumăm și să le cultivăm valori solide, pentru a-i inspira să devină oameni mai buni decât noi.

Să prețuim copiii din noi și pe cei de lângă noi ca pe comori sacre, oferindu-le dragostea noastră necondiționată!