Prima pagină » Fabrică de lactate din Botoșani, partener la ”Maratonul de Nutriție. Nutrienți. Sănătate 2023”
Agricultură Economic

Fabrică de lactate din Botoșani, partener la ”Maratonul de Nutriție. Nutrienți. Sănătate 2023”

Five Continents Group, una din marile fabrici de lactate cu capital românesc ale țării, a fost partener, în perioada 21-23. mai, la „Maratonul de Nutriție. Nutrienți. Sănătate 2023”, organizat la malul mării.

Toți cei care au răspuns pozitiv invitației, au profitat de avantajele acestui eveniment și s-au bucurat de produsele Five Continents, atât la momentul de degustare din 21. mai, cât și la atelierul „Mâncarea e bucurie”. După aceste zile petrecute alături de ei, putem să afirmăm faptul că, #maratonulNNS2023 ediția a 5-a a fost unul reușit, întrucât participanții s-au bucurat de multe informații utile și interesante, primite de la doctori, specialiști, consultanți, academicieni și profesori în nutriție, se precizează pe pagina de Facebook a fabricii Five Continents Group.

Descoperă și tu produsele făcute la fabrica din Botoșani, doar din lapte, acesând site-ul: www.five-continents.ro, caută-le la raft în cadrul #rețelelor IKA dar și în piața TT din Regiunea Moldova.

#produseLocale #ProduseRomânești #FiveContinentsGroup #fivecontinents #lactateromânești #fivecontinentsgroupbotoșani #lactatefivecontinentsgroup #brânzeturi #brânzădevaci #rețete #urdă #smântână #lapte #iaurt #sana #chefir #produsenaturale #MaratonulNNS2023 #HotelZenith #Mamaia #ROaliment

Sursa foto: https://www.facebook.com/roaliment