Prima pagină » Camera de Comerț Botoșani și BCR, seminar pentru atragerea fondurilor europene în business
Economic

Camera de Comerț Botoșani și BCR, seminar pentru atragerea fondurilor europene în business

BCR în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani vă invită să participați la conferința Dezvolta afaceri inteligente cu finanțări europene, ce va avea loc miercuri, 5 aprilie, începând cu ora 10:30, la Hotel Rapsodia, Sala Eminescu.

Ce finanțări europene sunt disponibile și care sunt alternativele de finanțare pentru contribuția proprie atunci când atragi fonduri europene? Ce trebuie să ai în vedere atunci cand întocmești un plan de afaceri pentru finanțări din fonduri europene? Sunt doar câteva dintre întrebările la care vor raspunde cei 6 speakeri în cadrul evenimentului „Dezvolta afaceri inteligente cu finanțări europene”.

Vom dezbate subiecte de interes pentru antreprenorii din judetul Botosani: ce finanțări vor fi disponibile, când vor fi lansate primele apeluri de proiecte și care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească IMM-urile pentru a accesa fondurile disponibile. Instrumentele financiare și cum susține BCR antreprenorii care apelează la resurse nerambursabile sunt, de asemenea, puncte de interes pe lista discuțiilor.

Avem convingerea că temele care vor fi puse în discuție și notorietatea celor care vă vor fi parteneri la aceste dezbateri ( vezi anexa din atașament!) vă vor trezi curiozitatea și veți fi alături de noi la acest eveniment important pentru mediul de business din Botoșani.

Save the date – miercuri, 5 aprilie 2023!

Remember the place – Sala Eminescu, Hotel Rapsodia, Botoșani!

Pentru o cât mai bună organizare, avem rugămintea să ne confirmați prezența până pe data de 31 martie 2023 la

tel 0744434961 – Carmen Panțiru, Director General CCIA Botoșani

tel 0730044283 – Liviu Țului, Director Grup Retail, BCR

e-mail: secretariat@cciabt.ro, liviu.tului@bcr.ro