Prima pagină » Rege peste bogații lumii! Mirel Manea și Filarmonica, divinizați în Burj Al Arab, Dubai
Știri locale

Rege peste bogații lumii! Mirel Manea și Filarmonica, divinizați în Burj Al Arab, Dubai

Au cântat în fața regilor și a unor super-bogați ai lumii și au fost divinizați! Marele artist Mirel Manea și Filarmonica ”George Enescu” Botoșani au avut la picioare publicul în concertul susținut în Dubai, iar publicul a fost format din familia regală a Emiratelor Arabe Unite, personalități di Hong Kong, Singapore, Melbourne, Monaco și Tokyo, oameni cu influență și putere financiară.

În orașul bogaților, echipa botoșăneană formată din marele artist Mirel Manea și talentații membri ai Filarmonicii Botoșani au strălucit, au fost ambasadorii pe care Botoșani nici nu a sperat că îi va avea într-un asemenea loc.

Ar fi putut să cheme la concert pe orice artist de pe fața pământului, dar șeicii din Dubai i-au chemat pe Mirel Manea și Filarmonica Botoșani să cânte la un eveniment caritabil organizat în impozantul Burj Al Arab.

Promovăm Botoșaniul în lume! Câteodată, una dintre cele mai minunate bucurii pe care le am este atenția pe care o acord celorlalți. Fie că este un zâmbet, o atingere gentilă prin sunete de trompeta sau cuvinte de afecțiune, aceste gesturi simple mă fac să fiu fericit. Alegerea pe care am făcut-o cu aproape un an în urmă a fost ca Filarmonica să trăiască cel mai frumos vis în mandatul meu. Împreună cu colegi din Filarmonica „George Enescu” Botoșani, am cântat în prezența Familiei Regale a Emiratelor Arabe Unite. Gala a avut ca scop strângerea de fonduri pentru fundații umanitare, iar eu împreună cu colegi din filarmonica noastra remarcabilă am fost invitați de onoare la acest eveniment, a scris Mirel Manea, managerul Filarmonicii, pe contul său de Facebook.

Personalitățile prezente la concertul artiștilor veniți din Botoșani, România, activează în fundațiile de caritate susținute de Familia Regală a Emiratelor Arabe Unite si Fundația Printesei Grace de Monaco, o organizație internațională de caritate, culturală și filantropică creată în 1964 de prințul Rainier III de Monaco.

A fost un spectacol de mare succes al Filarmonicii “George Enescu” Botosani. Sunt onorat de aceasta invitatie venita din partea „Noble Monte Carlo” pusă in slujba Romaniei, a valorilor culturale și istorice. De acum înainte, noi suntem pregătiţi să spunem lumii povestea noastra si a Botoșaniului prin concertele susținute pe marile scene. Împreuna cu Filarmonica “George Enescu” Botoșani, repunem România pe harta lumii! Pentru că merită, a concluzionat marele artist Mirel Manea.

El este un super-star și este tratat astfel peste tot pe unde merge, iar acum a tras după el și talentații săi colegi de la Filarmonica Botoșani, alături de impresarul Liviu Sorinel. Mirel Manea este un showman, iar colegele sale din Filarmonică au radiat de frumusețe, au arătat lumii la cel mai înalt nivel frumusețea și talentul din Botoșani și România.

Marele artist Mirel Manea a arătat de ce este atât de îndrăgit peste tot în lume pentru că el este iubit ca om în primul rând, pe lângă talentul uriaș cu care a fost înzestrat de Dumnezeu, pe lângă volumul uriaș de muncă pe care îl depune ca artist și ca manager. A împărțit materiale de promovare turistică a municipiului și județului Botoșani șeicilor, marilor militari de carieră prezenți, oamenilor de afaceri și personalului diplomatic prezent la eveniment.

Știe că se impune prin talent, dar își câștigă respectul și prin faptul că nu își uită originile, că se mândrește cu faptul că este din Botoșani, din județul unde s-a născut George Enescu. A tras și Filarmonica după el și parcă trage și Botoșani să fie alături de el în visul trăit în vârful lumii, acolo unde aerul este rarefiat și la care puțini au acces și unde și mai puțini reușesc să se mențină.