Prima pagină » Ministrul Budăi, întâlnire cu ministrul Muncii din Austria despre aderarea la Schengen și importanța municitorilor români în economia austriacă
Administrație Politică

Ministrul Budăi, întâlnire cu ministrul Muncii din Austria despre aderarea la Schengen și importanța municitorilor români în economia austriacă

Ministrul Muncii din România, deputatul Marius Budăi, a efectuat o vizită de lucru la Bruxelles unde s-a întâlnit cu omologul său din Austria, Johannes Rauch.

La finalul întâlnirii, ministrul Marius Budăi a declarat că Partidul Verzilor din Austria, care are vicecancelarul Austriei, și-a anunțat susținerea pentru aderarea României la spațiul Schengen.

Cea mai mare parte a discuției dintre cei doi miniștri ai muncii s-a axat pe importanța muncitorilor români în economia Austriei.



”Am discutat astăzi, în cadrul unei bilaterale care a avut loc la Bruxelles, în marja Consiliului EPSCO, cu ministrul Muncii, Afacerilor Sociale, Sănătății și Protecției Consumatorului din Austria, Johannes Rauch, despre accederea României în spațiul Schengen. Ministrul Johannes Rauch m-a asigurat de susținerea sa, dar și de cea a vice-cancelarului Werner Kogler, președintele Partidului Verzilor. Totodată, am abordat tema importanței lucrătorilor români din Austria și am discutat, cu precădere, despre situația îngrijitoarelor românce”, a postat botoșăneanul Marius Budăi pe contul său de Facebook.