Prima pagină » Oana Caletcă a fost aleasă președinte TSD Dorohoi FOTO
Politică

Oana Caletcă a fost aleasă președinte TSD Dorohoi FOTO

Tinerii social-democrați din Dorohoi și-au ales, sâmbătă, președintele pentru următorii patru ani.

Oana Caletcă a fost aleasă în unanimitate președinte al Tineretului Social-Democrat Organizația municipală Dorohoi. Aceasta a ocupat și până acum respectiva funcție, însă interimar.

Alegerea noului lider al TSD Dorohoi s-a făcut în prezența Doinei Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, al PSD Botoșani și al Organizației Femeilor Social-Democrate la nivel național, a primarului Dorin Alexandrescu, a deputatei Alexandra Huțu, deputatului Dan Șlincu, subprefectul Tiberiu Manolache, Cristina Anton – șefa Agenției Naționale de Plăți și Inspecții Sociale, Cristian Dogaru, viceprimar în Dorohoi, Dorin Birta – vicepreședinte CJ, Gabriel Tanasă – director Urban Serv.



”Sunt convinsă că tinerii social-democrați din Dorohoi, la fel ca până acum, se vor ridica la înălțimea așteptărilor domnului primar Dorin Alexandrescu, un profesionist desăvârșit. Încredere, curaj, demnitate, ambiție, dorința de a schimba lucrurile și de a lucra în echipă sunt doar câteva dintre elementele care definesc organizația de tineret a PSD Dorohoi. Felicitări, Oana pentru alegerea în funcția de președinte TSD Dorohoi! Felicitări echipei de tineri pe care de azi o vei conduce!”, a declarat deputatul Alexandra Huțu.

”De astăzi colega noastră Caletca Oana are o nouă responsabilitate fiind confirmata prin votul tinerilor din PSD Dorohoi în funcția de președinte al organizației #TSD_Dorohoi. Felicitări Oana, felicitări tuturor colegilor care au fost aleși în Biroul politic local. Puterea și valoarea organizației locale este dată de membrii acesteia, oameni cu vastă experiență care și-au dat mâna cu tinerii dornici de muncă si implicaree, impreună având un scop comun, dezvoltarea comunității in care trăiesc! Suntem echipa câștigătoare! #PSD înseamnă echipă, dezvoltare, dăruire și oameni valoroși, iar astăzi la adunarea generală de alegeri din organizația #TSD_Dorohoi s-a confirmat din nou acest lucru. O administrație locală puternică, condusă de un primar cu viziune, Dorin Alexandrescu. Felicitări pentru proiectele duse la bun sfârșit, pentru cele în desfășurare cât și pentru proiectele viitoare! Am toată încrederea că experiența și dorința domnului primar își vor spune cuvântul mult timp de acum înainte”, a precizat și Doina Federovici, președintele PSD și al CJ Botoșani.