Prima pagină » VIDEO Penibil! Vicepreședintele Comisiei pentru Agricultură le-a vorbit fermierilor din Botoșani despre problemele de la munte
Agricultură

VIDEO Penibil! Vicepreședintele Comisiei pentru Agricultură le-a vorbit fermierilor din Botoșani despre problemele de la munte

Bătaie de joc la adresa fermierilor din județul Botoșani din partea deputatului Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani și vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților. A vrut să pară că este interesat de problemele lor doar că… a greșit județul.

Prezent la o întâlnire a fermierilor membri ai Asociației Crescătorilor de Ovine și Caprine MOLDOOVIS, marea majoritatre din Botoșani, Iași și Vaslui, și doar câțiva din zona Sucevei și a Bacăului.

Deși era la el acasă, în județul Botoșani, cu aproape toți fermierii din acest județ, deputatul Șoptică a ales să le vorbească despre problemele cu care se confruntă fermierii din zona montană a regiunii Moldovei.

Urnăriți discursul lui Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, despre problemele fermierilor din zona montană adresat fermierilor din județul dintre Siret și Prut.

În timpul discursului, care ar fi trebuit să le arate fermierilor cât de implicat este deputatul președinte al PNL Botoșani în rezolvarea problemelor din agricultură, Costel Șoptică a recunoscut că vorbește despre zona montană tocmai celor care l-au votat s-au ar trebui să le câștige votul la viitoarele alegeri.

”Bineînțeles că pentru dumneavoastră, la Botoșani, aceste lucruri nu vă sunt cunoscute, aceste situații se produc în general în zona montană”, a declarat Costel Șoptică.