Prima pagină » VIDEO Magazin cu încălțăminte elegantă produsă în România, deschis pe Unirii. ”BIJUTERII pentru picioarele tale”
Economic

VIDEO Magazin cu încălțăminte elegantă produsă în România, deschis pe Unirii. ”BIJUTERII pentru picioarele tale”

VIDEO Magazin cu încălțăminte elegantă produsă în România, deschis pe Unirii. ”BIJUTERII pentru picioarele tale”



O familie din Botoșani își trăiește visul cu ochii și după 13 ani de experiență în distribuție a deschis un magazin de lux cu încălțăminte elegantă fabricată doar în România.

LoCo SHOES este Raiul tuturor doamnelor și domnișoarelor care vor o super-pereche de încălțăminte de cea mai bună calitate, mai mult decât confortabile, la preț decent.

În weekend a avut loc inaugurarea magazinului LoCo SHOES de pe Pietonalul Unirii, peste drum de restaurantul La Strada, care are atât încălțăminte, dar și poșete, iar în viitorul apropiat curele si seturi asortate de portofele. Cât de importanți sunt pantofii? Foarte importanți vor spune și femeile, dar și bărbații. Orice bărbat căsătorit sau care are o iubită știe că o pereche perfectă de pantofi reprezintă punctul de plecare pentru fericirea unei femei atât în zilele de rutină, cât și pentru evenimente speciale.

Una dintre cliente a spus chiar că: ”Încălțămintea bună înseamnă sănătate! Eu nu cumpăr pantofi, eu investesc în sănătatea mea!”.

Doamnele și domnișoarele din Botoșani nu mai trebuie să plece în Suceava sau Iași pentru a găsi încălțăminte de super-calitate și, cel mai important, extrem de comodă, ba chiar ar putea ca în Botoșani să vină doamnele și domnișoarele din județele vecine pentru a cumpăra de la LoCo SHOES.

”Am fost ,,curtați” de mulți producători romani pentru distribuție,  dar am ales doar calapodul comod, calitatea și seriozitatea în a oferi continuitate. Am creat modelele cerute de piață, am influențat producția și standardele impuse de producător și punem la raft adevărate BIJUTERII PENTRU PICIOARELE TALE, având posibilitatea de a-ți crea propriul pantof fără extra costuri, pentru prima dată într-un magazin de încălțăminte în orașul nostru”, au transmis botoșănencelor fondatorii LoCo SHOES.

Clientul poate alege pielea, culoarea și modelul visat sau care se potrivește cu restul ținutei la evenimentele din viața sa. Miresele pot alege cele mai variate piei, imprimeuri, accesorii și calapoade pentru cea mai importanta zi din viața lor.

Pe rafturile LoCo SHOES se găsește doar încălțăminte de la producători români, branduri cunoscute, înființate de creatori de modă care au colaborat cu branduri renumite, branduri ai unor creatori premiați și internațional, chiar exclusiviste, dar toți având aceleași puncte comune: calitate, confort, modele variate, creative, preturi accesibile, greu de concurat.

Nu în ultimul rând trebuie precizat că încălțămintea e lucrată manual, branturile interioare sunt cu memorie, iar memoria încălțării unui pantof comod și de calitate te determină să rămâi fidel brandului.

”În curând vom aduce și încălțăminte pentru bărbați, cu aceleași cerințe exigente pe care le am avut si când am ales brandurile anterioare pentru doamne și care să nu dezamăgească. Promitem să vă încântăm cu încălțăminte și poșete de calitate, în cele mai vii culori și cele mai noi modele, de la producători români cunoscuți. Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul!”, au transmis fondatorii LoCo SHOES.

Loco, în spaniola, înseamnă ”nebun, nebunesc”, dar numele magazinului se trage din prenumele celor doi soți care au muncit 13 ani pentru a putea acum să-și trăiască visul cu ochii și să facă exact ceea ce îi face fericiți.

Magazinul LoCo SHOES este situat pe Pietonalul Unirii nr. 1, telefon 0740092582.