Prima pagină » Proiect: 47 de apartamente cu spații comerciale vor fi construite în zona Tulbureni, lângă Auto Padre
Economic

Proiect: 47 de apartamente cu spații comerciale vor fi construite în zona Tulbureni, lângă Auto Padre



Dezvoltatorii imobiliari au început să își îndrepte atenția și spre zonele cele mai lipsite de investiții masive de până acum din municipiul Botoșani.

Investițiile pe care Primăria municipiului Botoșani le va face în zona Obor, prin construirea unor blocuri pentru tineri și a unei creșe, atrage și investițiile private.

Astfel, potrivit unui memoriu de oportunitate a unui plan urbanistic zonal înaintate municipalității, în zona Auto Padre, din Tulbureni, vor fi construite 47 de apartamente într-un ansamblu de clădiri care va avea un regim de înălţime de maxim D+P+2E.

Memoriul a fost înaintate pentru o parcel de teren ce îi aparține lui Tiberiu Butnariuc și prevede ” Introducere terten în intravilan și construire locuințe cu regim mic de înălţime pe strada A.S. Puskin… Accesul principal pe amplasament se realizează din aleea A.S. Pușkin, care face legătura cu strada Tulbureni”.

Astfel, în zona C1 a proiectului vor fi 33 de apartamente, regim de înălţime D+P+2E, la demisol vor fi amenajate spații comerciale către Aleea A.S. Pușkin și 10 locuri de parcare, în zona C2 12 apartamente, același regim de înălţime, iar în zona C3 două locuințe D+P+1 E.

Terenul pe care se va construi proiectul este delimitat de LYK SRL și Padre Ton SRL, fiind propusă o suprafață construită la sol de 1550 mp și 5850 mp desfășurați, fiind realizate și 30 de 30 de locuri de parcare pe platforma carosabilă exterioară și 10 locuri de parcare în demisol.