Prima pagină » VIDEO Investiții masive în comuna Mihai Eminescu în 2023. Extinderea rețelelor de apă și canalizare, noi drumuri asfaltate, parc fotovoltaic
Administrație Știri locale

VIDEO Investiții masive în comuna Mihai Eminescu în 2023. Extinderea rețelelor de apă și canalizare, noi drumuri asfaltate, parc fotovoltaic



Comuna Mihai Eminescu va avea parte și în 2023 de investiții masive în extinderea rețelelor de utilități, atât apă și canalizare, cât și gaz și vor fi noi drumuri modernizate.

Cel puțin asta anunță primarul Verginel Gireadă. Acesta a precizat că sunt multe lucrări pe care vrea să le realizeze în 2023 pentru că în 2024 este an de alegeri locale și nu vrea să fie acuzat că le-a efectuat pentru campania electorală.

Acesta a acordat un interviu pentru BanulBotosanean.ro în care a detaliat cele mai importante investiții care se vor realiza cu bani guvernamentali prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și Compania Națională de Investiții, cât și fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență.