Prima pagină » Din cauza crăpăturilor apărute, Federovici și Birta au oprit procedura de recepție și decontare a lucrărilor la drumul strategic. Urmează expertize
Administrație Știri locale

Din cauza crăpăturilor apărute, Federovici și Birta au oprit procedura de recepție și decontare a lucrărilor la drumul strategic. Urmează expertize



Pe mai multe zone din drumul județean strategic de pe tronsoanele I și III au apărut mai multe crăpături în stratul de asfalt, iar asta a alarmat conducerea Consiliului Județean Botoșani.

Doina Federovici, președintele CJ, și Dorin Birta, vicepreședintele CJ și cel care se ocupă de recepționarea lucrărilor, au blocat procedura de recepție, dar și decontările lucrărilor.

”Pe noi ne interesează ca la final să fie o lucrare perfectă, un drum trainic pentru botoșăneni și un drum care să contribuie la dezvoltarea economică a zonei. A fost blocată procedura de recepție și vor fi efectuate expertize care să ofere soluțiile tehnice pentru remedierea problemelor pentru a putea fi recepționată lucrarea”, a declarat Doina Federovici.

Și vicepreședintele Dorin Birta, cel care gestionează problemele legate de drumurile județene, a spus că se așteaptă expertizele care să asigure soluția cea mai bună.

”Sunt drumuri așteptate de botoșăneni de foarte mulți ani și nu ne permitem nicio greșeală. Nu doar pe tronsonul dintre Mihălășeni și Dângeni a apărut fisură, ci și spre Șipote. Noi am cerut constructorilor să facă totul pentru ca drumul să fie impecabil, pe mine nu mă interesează decât calitatea lucrării”, a declarat Dorin Birta.