Prima pagină » FOTO Poveste magică de iarnă! Crăciunei de Dorohoi!
Administrație Știri locale

FOTO Poveste magică de iarnă! Crăciunei de Dorohoi!



 

Chiar dacă iarna nu a pus încă stăpânire pe Dorohoi, iar zăpada se lasă mult așteptată, Primăria Dorohoi și Consiliul Local, împreună cu Moș Crăciun și ajutoarele lui, au creat din nou peisajul de poveste pentru copii dorohoieni.

Încărcat de cadouri, bătrânul vestitor al Nașterii Domnului a împărțit bucurie prichindeilor din municipiul Dorohoi.

După un an în care cei mici au făcut tot posibilul să intre în grațiile lui Moș Crăciun, a venit și clipa mult așteptată: Moșul a venit mai devreme, aducându-le dulciuri, fructe, cărți de colorat și căciulițe.

De aceea, marți 13 decembrie, de dorul și dragul copiilor, Moș Crăciun a poposit în sala de ședințe a primăriei. Ajutat de primarul Dorin Alexandrescu, a decis să împartă cadouri copiilor de grădiniță care l-au așteptat și și-au făcut fotografii cu acesta. Copii ajunși în fața bătrânelului cu plete dalbe și-au primit pe rând și nerăbdători pachețelele. Unii l-au îmbrățișat cu căldură, în vreme ce alții i-au adus scrisori și desene. Moșul le-a promis că va veni și în Ajun și va încerca să-i facă fericiți pe toți copiii cuminți.

Primăria Municipiului Dorohoi prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a dorit să le ofere copiilor o zi de poveste și să aducă în tot orașul atmosfera magică a Crăciunului.