Prima pagină » Medic din Botoșani la OHI-S, cel mai mare congres ednodontic din Europa. Lecții de la șase ”giganți” în domeniu
Știri locale

Medic din Botoșani la OHI-S, cel mai mare congres ednodontic din Europa. Lecții de la șase ”giganți” în domeniu



 

Un cunoscut medic dentist din județul Botoșani a participat la cel mai mare congres endodontic din Europa cu o participare la cel mai înalt nivel mondial.

Medicul Leonard Cârligeanu deține clinica DENTAL ART, alături de Andreea Cârligeanu, soția sa, și a fost printre participanții acestui congres istoric pentru stomatologie.

”Christmas Endodontic Congress Dental Courses OHI-S” a avut loc la Viena, capitala Austriei, în perioada 12-13 decembrie 2022.

Șase titani în domeniu au fost printre personalitățile mondiale care au susținut cursurile, aceștia fiind Arnaldo Castelluci, Syngcuk Kim , Domenico Ricucci, Mahmoud Torabinejad(președintele Asociației de Endodonție din SUA), Michaela Solomonov și Yoshi Terauchi. 

”Este visul oricărui medic dentist să participe la un curs organizat de aceste nume atât de importante la nivel internațional. Sunt somități în domeniu și e probabil să prinzi o singură dată în viață un astfel de congres, cu toți aceștia în același loc”, a declarat Leonard Cârligeanu.

Medicul Cârligeanu a făcut din DENTAL ART clinica în care se găsește cea mai modernă aparatură din zona de Nord-Est a județului și unde se aplică ultimele tehnici în domeniu la nivel mondial.

Printre clienții DENTAL ART nu sunt doar localnicii din zona de nord-est a județului Botoșani, ci și din Iași, București sau chiar din zona Ardealului, dar și cetățeni străini ajunși în zonă, cel mai exotic fiind din Japonia.