Prima pagină » VIDEO Femeia care domină o piață condusă de multinaționale a deschis cea mai mare unitate de profil din Botoșani
Economic Știri locale

VIDEO Femeia care domină o piață condusă de multinaționale a deschis cea mai mare unitate de profil din Botoșani



De Ziua Națională a României, în municipiul Botoșani se deschidea cea mai mare farmacie. Pe locul unei foste fabrici de confecții cu o istorie de peste 75 de ani, în fața unui supermarket nemțesc, Farmacia Anca deschidea pe 1 decembrie cea mai mare unitate farmaceutică a lanțului Anca Farm.

Femeia de afaceri Anca Boldea, fondatoarea lanțului de farmacii Anca Farm, domină acest domeniu economic la Botoșani, având rețeaua de farmacii care conduce detașat după toate criteriile de departajare economică, în ciuda faptului că se luptă cu multinaționale dispusă să aloce oricând sume imense pentru extindere.

Noua Farmacie Anca este pe strada Independenței nr. 4, în locul sediului unei foste fabrici de confecții, dar și în fața unui supermarket nemțesc, fiind cea mai mare farmacie din Botoșani, cu loc de joacă pentru copii și cu sute de produse fabricate în laboratorul propriu al Anca Farm.

Nu doar că a reușit să se mențină pe piață, dar o și domină și se extinde, iar prin asta femeia de afaceri Anca Boldea a reușit să mențină foarte multe locuri de muncă, să genereze altele noi, direct și indirect, și să creeze și consolideze un brand stabil extrem de popular printre localnici, care are la bază multă muncă și multe investiții în toți acești 22 de ani de existență.