Prima pagină » FOTO Un super-pictor a fost ajutorul lui Moș Crăciun în Dorohoi pentru 600 de elevi
Administrație Știri locale

FOTO Un super-pictor a fost ajutorul lui Moș Crăciun în Dorohoi pentru 600 de elevi



Marele pictor Daniel Relenschi a fost jutorul lui Moș răciun în Dorohoi pentru mai mult de 600 de copii.

Primarul Dorin Alexandrescu a vrut ca printre cadourile pe care Moș Crăciun le aduce copiilor din Dorohoi să fie și o carte de colorat, ”Dorohoi, orașul lui Moș Crăciun” a cărei copertă să fie realizată de îndrăgitul pictor Daniel Relenschi. Tabloul cu care a fost înfrumusețată cartea de colorat a fost oferit în dimensiune mare primarului Dorin Alexandrescu.

”Moș Crăciun a sosit la Primăria Municipiului Dorohoi. A venit cu multe cadouri pentru copii dar si pentru domnul primar care a primit în dar lucrarea pe care am realizat-o pentru coperta cărții de colorat pe care o primește fiecare copil cuminte. Sunt cel puțin 600 de copii care se bucură de cadouri dăruite cu mult drag. Felicitări organizatorilor, este un eveniment foarte frumos, iar atmosfera este de poveste”, a postat Daniel Relenschi pe contul său de Facebook.

Îndrăgitul actor Marius Rusu a fost Moș Crăciun pentru copiii din Dorohoi care au primit cadourile din partea primarului Dorin Alexandrescu și a Consiliului Local al municipiului Dorohoi.

SURSA foto: contul de Facebook al lui Daniel Relenschi