Prima pagină » Tîrzioru, reales președinte al PSD Săveni în prezența a doi miniștri și a liderului femeilor social-democrate
Politică

Tîrzioru, reales președinte al PSD Săveni în prezența a doi miniștri și a liderului femeilor social-democrate



Doi miniștri, Lucian Romașcanu de la Cultură și Marius Budăi de la Muncă, au mers la Săveni să asiste la realegerea lui Relu Tîrzioru în funcția de președinte al organizației locale PSD.

De la realegerea lui Tîrzioru nu au lipsit Doina Federovici, liderul Organizației Femeilor Social Democrate și președinte al Consiliului Județean Botoșani și al PSD Botoșani, senatorul Lucian Trufin, deputații Alexandra Huțu și Dan Șlincu.

 

”În orașul investițiilor, în orașul în care primarul prezintă, cu cifre și date concrete rezultatele muncii și a promisiunilor onorate… Orașul Săveni s-a dezvoltat pentru că a beneficiat de experiența incontestabilă a domnului primar Relu Tîrzioru, primarul care a schimbat cu totul fața acestui oraș, de la asfalt și instalarea de utilități până la crearea unui complex sportiv, de la investiții în unitățile de învățământ și cultură la investiții în panouri fotovoltaic. Este OMUL care care a pus orașul Săveni pe harta investițiilor din județul Botoșani dar și din regiune. Este un primar cu viziune, care a știut care sunt problemele reale ale comunității pe care o reprezintă de ani buni! Cum era de așteptat, membrii social-democrați din orașul Săveni l-au votat, în unanimitate, pe domnul Relu Tîrzioru președinte al PSD Săveni”, a declarat Doina Federovici, președintele PSD Botoșani.

Sursa foto: Pagina de Facebook Doina Federovici președintele PSD Botoșani