Prima pagină » Primăria Botoșani a scos la licitație asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului. Lucrările vor costa aproape 8 milioane lei
Administrație Știri locale

Primăria Botoșani a scos la licitație asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului. Lucrările vor costa aproape 8 milioane lei



 

Primăria municipiului Botoșani a scos la licitație asfaltarea a trei străzi pentru care promisiunile curg de ani de zile.

Pe 5 decembrie va avea loc o licitație cu valoarea estimată la 7,9 milioane lei, fără TVA, pentru modernizarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului, în spatele cartierului Împărat Traian.

 

Obiectivul specific al acestui proiect este reabilitarea și modernizarea a strazilor Valcele, Izvoarelor si Zimbrului, avand o lungime totala de 1420 m, amenajare trotuare și accese proprietăți. Implementarea proiectului va duce la cresterea calitatii si atractivitatii infrastructurii rutiere, creșterea confortului și siguranței cetățenilor/ pietonilor și îmbunătățirea mediului înconjurator. Valoarea estimata in suma de 7.902.962,36 lei fara TVA pentru atribuirea contractului de lucrari ce face obiectul prezentei proceduri NU contine suma reprezentând “cheltuieli diverse si neprevazute”. Strada Izvoarelor este o strada de categoria IV , avand o lungime de 423 m si o latime de 6 m. Pe strada Izvoarelor exista retea de iluminat public , retea de apa, retea de canalizare menajera si partial retea de gaze. Strada Valcele este o strada de categoria IV, avand o lungime de 359 m si o latime de 6 m. Pe strada Valcele exista retea de iluminat public , retea de apa, retea de canalizare menajera si partial retea de gaze. Strada Zimbrului este o strada de categoria IV, avand o lungime de 638 m si o latime de 6 m. Pe strada Valcele exista retea de iluminat public , retea de apa, retea de canalizare menajera si partial retea de gaze.