Prima pagină » Senatorul Cosma despre Iohannis: ”Plictisitoare și viața asta de Președinte, mai ales când ai idei puține și planuri mici!”
Politică

Senatorul Cosma despre Iohannis: ”Plictisitoare și viața asta de Președinte, mai ales când ai idei puține și planuri mici!”

Dorinel Cosma, senator AUR Botoșani Sursa foto: 60m.ro



 

Dorinel Cosma, senator AUR Botoșani
Sursa foto: 60m.ro

(P) Titlul declaraţiei politice: Domnul președinte Iohannis ne învață cum să facem economie la energie

Domnul Klaus Iohannis ne învață să facem economie la energie, dar el nu aplică absolut nimic din ceea ce ne propune. Șeful statului ne sfătuiește „când plecăm de acasă, putem să permitem ca locuința să fie un pic mai rece, dacă plecăm, putem să stingem lumina, dacă nu este nevoie să folosim anumite aparate electrice, ele pot fi fară probleme scoase din priză și așa mai departe”. Plus – adaugă acesta -, „iarna, când toata lumea lucrează în birouri, să nu fie 27 de grade, ci poate să fie 21 sau 22 de grade.”

Președintele este un foarte bun sfătuitor când vine vorba de a face economie la energie. Dar ce face domnul președinte? Complet opusul! Domnia sa se bucură de iluminat non-stop al grădinii de la vila luxoasă de pe Strada Primăverii. Asta, pe lângă deplasările internaționale cu avioane private, unde costurile se ridică la zeci de mii de euro.

Domnul președinte își dedică 3-4 zile din 7 vizitelor săptămânale la Sibiu. Având cea mai înaltă funcție din stat, domnia sa este însoțit de suita protocolară: mașinile SPP, ofițerii SPP, antemergătorul și postmergătorul, eventual mașina salvării cu personalul specializat. Peste tot, pe traseu, polițiștii de la circulație sunt în alertă, asigurând „cale liberă” coloanei oficiale. Hotelurile din Sibiu au camerele pregătite pentru cei din suită, la poarta casei fiind permanent asigurată paza în trei ture în posturile de supraveghere. Căci – vorba aia! – acasă, lași la poartă problemele de serviciu, iar la serviciu te gândești la problemele de acasă!

Plictisitoare și viața asta de Președinte, mai ales când ai idei puține și planuri mici!

Cum poate cetățeanul român să aibă încredere în dumneavoastră, domnule Președinte, care vorbiți despre un lucru, dar faceți contrariul?

Pentru a conduce, domnule președinte, trebuie să o faceți și cu puterea exemplului personal. Nu e de ajuns să afirmați lucruri care i-ar ajuta pe cei din jur să-și depășească anumite limite, ci să practicați chiar dumneavoastră ceea ce îi îndemnați pe alții să facă.

  Cu respect

Senator COSMA Dorinel