Prima pagină » Interpelările lui Achiței au dat roade. DRDP a scos la licitație SF-ul pentru tronsonul nemodernizat din DN Botoșani-Ștefănești
Administrație Știri locale

Interpelările lui Achiței au dat roade. DRDP a scos la licitație SF-ul pentru tronsonul nemodernizat din DN Botoșani-Ștefănești




Tronsonul afectat de alunecări de teren de pe drumul național 29D, Botoșani-Ștefănești, care conectează municipiul reședință de județ de Vama Stânca, va fi consolidat și modernizat.

Anunțul a fost făcut de senatorul botoșănean Cristian Achiței, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani.

”După atâtea interpelări trebuia să se întâmple ceva. DRDP(n.r. Direcția Regională de drumuri și poduri) Iași a lansat licitația pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pe tronsonul lipsă de pe DN 29D Botoșani – Ștefănești”, a declarat Cristian Achiței.

Senatorul liberal a ”bombardat” cu interpelări Ministerul Transporturilor pe teme acestei investiții, dar și a expertizelor pentru podurile și podețele de pe drumurile naționale din județul Botoșani.

În momentul de față, DN 29 D este modernizat cu fonduri europene, iar lucrările ar trebui finalizate în vara anului 2023.