Prima pagină » Bloc ANL de aproape 7 milioane lei, scos la licitație în noiembrie. Gârbaci: ”Va fi construit lângă celălalt bloc ANL, vom avea un cartier modern”
Administrație Știri locale

Bloc ANL de aproape 7 milioane lei, scos la licitație în noiembrie. Gârbaci: ”Va fi construit lângă celălalt bloc ANL, vom avea un cartier modern”




Agenția Națională a Locuinței a scos la licitație ”Contract de proiectare și execuție lucrări aferent obiectivului de investiție Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Botoșani, orașul Darabani, strada Fragilor, nr. 3, etapa II”.

Valoarea contractului este de 6,97 milioane lei, iar licitația va avea loc pe 16 noiembrie 2022.

”Noul bloc ANL va fi construit lângă cel existent și vom avea un cartier modern pe strada Fagilor”, a declarat Alin Gârbaci, primarul orașului Darabani. În prezent, în Darabani se află în construcție și un bloc pentru locuințe sociale.

 

Noul contract scos la licitație de ANL are ca scop: prestarea serviciilor de proiectare – proiect tehnic pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), proiect tehnic (PT) și detalii de execuție (DDE), inclusiv verificare și asistență tehnică din partea proiectantului și a lucrărilor de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic si întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică aferente obiectivului de investiție „Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, Județul Botosani, Oras Darabani, strada Fragilor, nr. 3, etapa II, totalizând 20 unități locative, 1 tronson, regim de înălțime P+4E.